Ons lesaanbod

Personal Training | Boxing Bootcamp | Small Group training

De lessen vinden plaats in de buitenlucht. Met de wind in de haren, gras aan je voeten en zonnestralen in je gezicht, wie wil dat nou niet! Aan de hand van het weer bepalen we de locatie, zoals het strand, bos of onder een viaduct.

Boxing Bootcamp

Onze meeste populaire les is de boxing bootcamp! Waar beginners en gevorderden samenkomen om in 60 minuten keihard te knallen. De les is speels, effectief en bovendien met leuke mensen – we doen het samen!

De les bestaat voor de helft uit boksen en de andere helft met bootcampoefeningen. Wij maken altijd gebruik van materialen zoals bokshandschoenen, touwen, kettebels, matjes etc. 

 

Personal training

Tijdens onze personal trainingslessen krijg jij de volledige aandacht die je verdient. Wil jij je verbeteren op het gebied van boksen? Of heb jij die stok achter de deur nodig om echte vooruitgang te boeken? Wij helpen je om je persoonlijke doelen te behalen. Samen stellen we een plan op die gericht is naar jouw wensen. Ook op het gebied van voeding helpen wij door de juiste adviezen en handvatten te geven.

 

Small Group Training

Deze les is perfect voor mensen die in een kleine groep, bv. met vrienden of collega’s willen sporten. Omdat je in een kleine groep traint is er nog steeds genoeg persoonlijke aandacht en kan je toch de sfeer van een groepstraining beleven. Nog een voordeel, je deelt de kosten. De lessen worden ingedeeld naar de behoefte van de groep. Bespreek samen met je trainer wat je leuk vindt en waar jullie je in willen verbeteren. Deze les is geschikt voor maximaal 6 mensen.

 

Start je gratis proefles

Vul het formulier in en meld je aan voor een gratis proefles. Na ontvangst van je bericht nemen we z.s.m. contact op om de les in te plannen. Een GRATIS proefles is enkel van toepassing op de groepsles boxing bootcamp.